fredag 16. mai 2008

Ruuder'n går hardt ut mot landslagsstjerne!

I lys av artikkelen "Grevling og elg" er Ruuder'n ikke nådig i sin kritikk av hvordan det mentale nivået på Naked Aas BoyZ sin landslagsløper er! I et eksklusivt intervju med o-portalen Naked Aas BoyZ, fra sitt faste tilholdssted i sofaen i Hellekroken, deler han sine kunnskaper om mental trening. Det har forøvrig blitt et stort søkk i den nevnte sofaen etter mange timer tilbrakt her denne vinteren.


-Uttaler seg om ting han ikke har greie på
-Det jeg mener er at det blir for dumt, ja helt på jordet, å ikke ha arbeidsoppgaver i et løp. Jeg trodde at landslagløpere visste bedre enn som så. Forøvrig mener også friskusen fra Særp, som er født under Borregaardpipas svarte røykteppe, at et blogginnlegg må være på minst to A4-sider.

Uskyldige rammes
I tillegg er han svært kritisk til frontalangrepet som ble rettet mot Steinsholt ("Det skal innrømmes at det ikke er hver gang jeg hører etter når Grevlingen har noe å melde"). -Man bør absolutt høre etter hver gang Grevlingen har noe å melde, smeller det fra Ruuder'n i sofagropa, som ikke liker at Steinsholt blir dratt uskyldig inn i denne sammenhengen.

Dyreplageri
Avslutningsvis kommer han med følgende kraftsalve: -En naturforvalter bør holde seg for god til å jage elg nå i kalvingstida.

Ingen kommentarer: