lørdag 17. mai 2008

Naked Aas BoyZ går hardt ut mot tidligere landslagsløper!

Det smeller stadig vekk fra den uavhengige o-portalen Naked Aas BoyZ. Denne gangen er det tidligere storløper Håvard Tveite som får gjennomgå.

En bauta i norsk orientering
At Tveite har preget norsk orientering gjennom nesten tre tiår er det ingen tvil om. Mannen har flere internasjonale medaljer og en drøss med NM-medaljer. Tre NM-gull i nattorientering har han til og med klart å raske med seg, tross at det er løpsstyrken som har vært hans styrke og ikke o-teknikken. Men som han sier selv "Deltar man mange nok mange ganger må man jo bare vinne til slutt!"
Løper som ei kjærring
Det går mange historier om hvordan Håvard Tveite har avgjort Jukola flere ganger med noen enorme rykk på slutten. Naked Aas BoyZ stiller seg derimot sterkt kritisk til Tveite sin løpsteknikk. Noe bildet fra forrige helgs Holmenkollstafett underbygger. Det er altfor lite luft imellom beina. Legg merke til hvordan venstre bein gnir seg inntil høyre legg! En anoym kilde sier til Naked Aas Boyz at "dersom du har møkk på innsiden av legga etter en løpetur, ja, da løper du som ei kjærring!" Som vi alle vet så løper ikke kjærringer særlig fort. Derfor er det vanskelig å begripe at dette unikumet av en mann kan løpe så fort.

Ryktene vil også ha det til at Tveite begynte å få vondt i legga etter at han begynte å løpe med spikesko. Nå vet vi hvorfor ...


Ingen kommentarer: