søndag 3. august 2008

Vekommen til helvete!

Mange tror på et liv etter døden. Tanken har egentlig aldri streifet meg sånn nevneverdig, da jeg fortsatt håper og tror at det ligger mange gode år foran meg. I går skjedde det imidlertid noe som fikk meg til å tenke på et liv etter døden, om det finnes en Himmel og et Helvete. Siden jeg er en Naked Aas boy regner jeg med at heisen nok går nedover istedet for oppover.

Så hvordan vil det egentlig se ut i Helvete? Det klassiske bildet vi har er et flammehav og et inferno av varme som slår mot deg, og mens du er bundet fast, stikker Satan sjølv deg intenst med gaffelen sin. Dette trodde jeg, helt til å går. Da forandret jeg totalt syn.

Helvete er IKEA, IKEA på en lørdag i dårlig vær. Det eneste du ser rundt deg er småbarnmødre med hylende krapyl på armen. De stakkars små barna, hva har de gjort for å havne i helvete i en så tidlig alder? Og hvorfor havnet jeg der? Jo, selvfølgelig på grunn av de to kvinnene som skal flytte inn i Hellekroken. Min egen dumhet brakte meg til helvete denne lørdagen da jeg sa ja til å bli med.

Så kan man spørre seg hva som skjer med de som blir dømt til et evig liv i helvete, les på IKEA. De blir jo selvfølgelig et møbel. Stakkars Herman! Eller hva har Maren gjort i litt jordiske liv som fortjener en slik grusom skjebne?

3 kommentarer:

Anonym sa...

savner dere gutta. ses på modum i helga! (skal løpe 2-dagers, ikke nm...)

Anonym sa...

http://www.dagbladet.no/tegneserie/rocky/

5.august - treffer spiker'n på hodet

Anonym sa...

"Jeg" er hvertfall ikke det billigste dosetet IKEA har:P