lørdag 30. august 2008

Siste natt i Tromsø

Mange lurer sikkert på hva vi tar oss til oppe i Tromsø. Her følger et lite resyme - eksklusivt for nakedaasboyz-lesere!

Vi er jo her først og fremst for å løpe orientering, selv om det ikke nødvendigvis kommer så godt fram om du studerer resultatlistene. Et hederlig unntak er Håvards 4. plass på dagens mellomdistanse. Ellers har det vært mye Hawaii-løping, særlig for Simen og Sveinungs del. Men vi depper ikke. Her opplever vi mye! Rorbua er besøkt, vi var på selshow i går og vi leter fortsatt etter sjappa der Ola smakte sin første kebab for 9 år siden. Ellers avses rikelig (understatement) med tid til analyse av veivalg, kart og strekktider. At vi bor på rom med o-sportens "grand old man", Tveite, kan være en medvirkende faktor. Resten av tida brukes til å drikke glasscola. Jeg vil nøkternt anslå at rom 602 på City Living for tiden er det stedet nord for polarsirkelen der det konsumeres mest glasscola.I morgen er det tid for stafett og Ås-UMB åpner brutalt med feltets råeste løpsmaskin, selveste Bolten fra Bamble. Han skal sprenge feltet før han overleverer kartet til den gamle sirkushesten som jogget gjennom langdistansen til 16. plass, selv om han bare var ute og mosjonerte. I morgen gjelder det, og XL-1 er innkjøpt for å kickstarte turboen. Dette kan bli et løp for historiebøkene av vår læremester! Håvard har fått det ærefulle oppdraget å avslutte stafetten. Dagens 4. plass var skremmeskuddet til KOK og Halden om at formen er i anmarsj, og at Ås vil bli å regne med når det skal gjøres opp om medaljene.

Nå er gjenstår det bare å restituere skikkelig og komme i gull-modus. Vi setter vår lit til at Simen kan hjelpe Ola med dette:God natt!

Ingen kommentarer: