onsdag 28. april 2010

På sprinttokt i storbyen

I går reiste vi nok en gang fra Agrarmetropolen og inn mot storbyen for å prøve oss i Oslo City Cup. Etter å ha hatt en fin stigning fra løp 1 til løp 2 var jeg spent på om dette ville fortsette på gårsdagens løp.

Med sein start fikk jeg med meg at det ble løpt meget fort av tidlig startende, og dermed var planen å gjøre det samme selv. Det ble full fart fra start til mål, og i tillegg stod postene der de skulle. Dette gjorde at løpet ble veldig bra, og jeg kom i mål med en god følelse. Etter målgang fikk jeg høre at det var dagens beste tid så langt. Kunne det faktisk bli seier i et sprintløp? Når alle var i mål viste det seg at jeg fremdeles stod øverst på lista, og dermed var årets første seier i boks. Kult!

I tillegg til seieren var det også hyggelig å se på resultatlista etter løpet at 3 av topp 7 hadde Ås-UMB bak navnet sitt. Tar vi med de med adresse Ås, ser vi at 5 av topp 7 holder til her, og dermed kan det vel (nok en gang) konkluderes med at Ås er et veldig bra sted for o-løpere.

3 kommentarer:

sprint-skeptiker sa...

Gratulerer med seier, og generelt mange bra løp! Lover godt foran Tio.

MEN: betyr det at Ås, viden kjent for sin fascinasjon for 1:15 000-kart og langstrekk, er i ferd med å bli O-sportens sprintmetropol?

Hva er i så fall mr. L sin kommentar til denne utviklingen?

Sportsjefen sa...

*sportsjefen gnir seg fornøyd i hendene og høyner innsatsen på BetSafe, sprintskepsis til tross*

nettleser sa...

Fra opn.no i dag: "Under Håvard Tveites brutale treningsregime på Ås er det en rekke løpere som har hevet seg, og det skal bli interessant å følge Fiane Pedersen videre i sesongen. En fin type, og storløpere har det kommet fra Arendals-traktene også tidligere."