torsdag 15. april 2010

NM-natt 2010: Live-blogging også i år!

Følg NM-natt på nakedaasboyz også i år!

I fjor ble NM-natt arrangert i Haugesund hvor Lucky stakk av med sølvmedaljen etter å ha knust Øystein Kvaal Østerbø i spurten. Bolla tok en meget bra 15.plass og Spettet fikk lurt seg inn på topp 30.

I år stiller boyZa enda sterkere på startstreken i det 113 manns store feltet. Vi legger merke til startnr. 2, startnr.15, startnr. 75 og startnr. 94.

Mediainteressen har vært enorm før årets natt-nm. Takket være GPS skal nå orientering bli underholdene. NAB gleder oss selvfølgelig til å kunne sitte hjemme i sofaen å følge våre løpere med GPS på ryggen. For de som husker KM-natt på Nordby for ei ukes tid tilbake, hvor det også var live GPS-overføring husker helt sikkert hvor spennende dette var. Her finner du en liten recap av hvordan det gikk for ca ei uke siden.

13:48: Bola melder om at han hangler fortsatt litt etter forkjølelsen. Jeg satser på vanskelig orientering, lav fart og spurt! Vi vil bare minne leserne om at Bolla var den som var raskest fra 16. post og inn under NM-natt i 2007

15:32 Hos live-bloggteamet går det nå i havregrøt slik at en skal holde natta igjennom.

16:21 La oss ta en titt på de største favorittene ved siden av boyZa i kveld. På opn.no har man de siste dagene kunnet lese flere artikler om forhåndsomtaler, eksperttips, nedskruing av egne forventninger sam en som har knekt koden med nattorientering. Alle snakker om duellen mellom Haldenløperne Olav Lundanes og Anders Nordberg. Naked Aas BoyZ har imidertid troa på at en annen Anders også kan blande seg inn i gullkampen. Ryktene sier at Anders Tiltnes har trent masse på mølle i vinter for å bli bedre. Han har løpt natt før, og vet hvordan det skal gjøres. Se opp for Ås-studenten!

16:42 Mr L har følgende kommentar til kveldens løp: Løpet og ferdighetskravene som stilles bør passe meg perfekt. Jeg ser frem til et nattlig oppgjør mann mot mann. Vi ønsker lykke til!

17:20 Live-crewet tar nå en pause for å prioritere egen trening i halvannen times tid. Stikk på butikken og kjøp inn potetgull og Cola i pausen. Det blir en lang natt:-)

19:30 Da var glasscola og potetgull kjøpt inn. Det er på tide å rette fokuset mot selve konkurransen. Herreløypa, som vi kommer til å følge i kveld, måler 11,6 km og har 385 m stigning. Videre av PM kan en lese at H21 har kartbytte to ganger. Det gamle kartet finner du her.

For tredje året på rad er det altså fellestart i NM-natt. Bør det gjenninnføres individuell start i nattøvelsen? Stem under!

20:24: Etter hvert kommer GPS-trackingen her. Bolla og Lucky kan følges, mens Øystein dessverre er veiet og funnet for lett for en GPS-enhet. Han finner nok fram allikevel.

20:46 Speakerlyden finner du her

23:19 Bronse til Håvard! Vi gratulerer!

2 kommentarer:

N'Gugi sa...

Bistår gjerne med bilder fra pallen og siste nytt fra juryen.

aschjemskauenobserver sa...

Bra tradisjonen holdes ved like!

tips for kvelden:

Natt-NM:
nr. 1 Mr. L
nr. 2 Bolla
nr. 2 Gulrotkakebakeren

Liveservice:
nr. 1 Spettet
nr. 2 Bolle(klipp)kongen