søndag 25. april 2010

Tracking- En studie av nattlige bevegelser

Etter et katastrofalt dårlig løp på Lørdagskjappen og en særdeles dårlig søknad om å få en etappe til helgas 10mila måtte noe gjøres. Derfor ble det straffetrening i går kveld, med rapporteringsplikt til Sportsjefen hver time. Heldigvis lot denne treninga seg kombinere med fest og morro i form av RagaRockers i teltet utenfor GG-hallen.

Et perfekt analyseverktøy for en o-løper er selvsagt GPS-klokka. Den begynner å bli allemannseie hos de fleste som bedriver idretten orientering.

Noen data fra økta: Klikk for større bilde

Som man kan se har gjennomsnittelig fart vært på 1,1 km/h. Det mest interessante er max. fart på 54,5 km/h. Det tyder jo på at man besitter noen vanvittige fartsressurser og heller burde satset på 100 m sprint.

Av andre ting kan en observere at hele Pentagon er bedekket. Tydelig inspiret av om å bedekke et jorde. Dessverre(?) gikk batteritet etter 4t og 15 min.

I dag tidlig kunne man se på mobilen at det hadde vært aktivitet kl 01:43. Sendt til Sportsjefen:

Endelig hjemme
klar for å glemme
miserable prestasjoner
tenke i nye dimensjoner
glemme hvordan det gikk
kun fokus på o-teknikk!


Nullstilt.

1 kommentar:

Sportsjefen sa...

Etter å ha opplevd Spettet på vorspiel tidligere, betviles det ikke at den lekenspretne kroppen kan komme opp i betydelige fart over kortere strekninger! SMS'en jeg fant i morges var beroligende for videre o-moro! Nullstilling trengs innimellom, med eller uten hjelp av Raga.