mandag 19. april 2010

Da var vi i gang..

Helga var for alvor starten på årets o-sesong, og ut i fra helgas løping ser det ut som det kan bli en god sesong for NAB. Det hele startet med Natt-NM på fredag kveld hvor Mr L var blant forhåndsfavorittene. Etter litt startvansker kom han etter hvert godt i gang, og avanserte i feltet. I takt med at Mr L løp seg oppover i feltet, steg også stemninga hos live-bloggteamet. Live-bloggen styrte Spettet, tross i manglende live-resultater, med stø hånd. Og det rådet en herlig stemning når Mr L satte inn rykket på slutten og løp inn til 3.plass. Dermed ble det på medalje på Natt-NM i år også.
Lørdag var det stafett med store deler av NAB representert på Ås-UMB sine 2 lag. Den som imponerte mest denne dagen var Kristoffer, som løp en strålende 1.etappe, og var først inne til veksling. Dermed fikk han årets første ”15 minutes of fame”.Dessverre klarte vi ikke å holde denne plassen gjennom hele stafetten denne gangen, men det kommer flere stafetter seinere i sesongen.

Søndag var det klart for SOLrenningen, og det ble ikke noe mindre spennende enn Natt-NM for web-tilskuerne. Mr L festa grepet fra start, og var med i teten hele veien. Dette så virkelig ut til å bli Mr L sin dag, og etter en imponerende siste sløyfe kunne han løpe i mål som vinner.
Men etter at en arrangørtabbe og tidtakingskrøll ble rullet opp, viste det seg at det ble en 2.plass i stedet. Uansett beviste Mr L at han også denne sesongen har tenkt å være en av Norges beste o-løpere.

Nu laddar vi för Tiomila!

1 kommentar:

Anonym sa...

Herlig !
Stå på!
Hvordan er laget ppå Tio?