fredag 16. oktober 2009

Craft-cupavslutning: En vits?

I helga avsluttes Craft-cupen med norges beste o-arrangement Blodslitet i regi av Fredrikstad Skiklubb. Gjennom mange år har arrangementet bygget seg opp til det eneste "flaggskipet" av norske o-arrangent. For å bruke en kjent Fredrikstad-terminologi, så kan man si at Blodslitet er Danskebåten mens andre arrangement knapt kan kalles ei jolle. Nok om det.

Siden løpet har status som Craft-cupavslutning så betyr vel det at hele Norges-eliten starter? I D21 stiller kun 4 av de 20 beste i sammendraget opp i avslutningen. Bare ei landslagskvinne stiller opp. Så kan man jo spørre seg selv om hva årsaken til dette kan være? I følge NOF er Blodslitet et "MÅ-løp". Kanskje det er dumt å legge samling til Bulgaria samtidig med et "MÅ-løp"? Det lover ikke godt når man ikke en gang klarer å følge opp sine egne vedtak.

I H21 er det iallefall litt bedre. Der stiller i 5 stk fra topp 10 og opptil flere landslagsløpere, både kommende og tidligere deltar.

Naked Aas BoyZ gleder seg iallefall til et langt og tøft løp i Østsidenmarka!

7 kommentarer:

N'Gugi sa...

Vil nok driste meg til å bruke båtterminologien til å minne om at det også er en Finlandsferge av et arrangement i Norge ved St.Hanstider også da!

Forrestgumper sa...

Med all respekt å melde: Alle skikkelige flaggskip har selvfølgelig en skikkelig bankett. Har tilgode å være på en o-festivalbankett enda. Men å kalle o-festivalen for jolle er kanskje litt drøy. La oss oppgradere det til en fiskebåt.

krøvel velle-volle i fra velle i volle sa...

Midnattsolgaloppen er uansett en sjark!

Anonym sa...

Nå er det strengt tatt kun 4 av de 20 beste dameløperne som er i Bulgaria. Så noen er vel kanskje bare late...

Anonym sa...

De beste dameløperne er vel de som stiller til start, og det er 36....

dagdag sa...

Vi gleder oss! Blodslitet er og blir et must.

årungenobserver sa...

Ønsker "Danskebåten", "NABs flaggskip", "Rokosjøens hvite svane" og "Admiral Sørensen" lykke til i morgendagens sjøslag!

Hilsen NABs rustne holk - for tiden i opplag i Nederland