tirsdag 26. mai 2009

Visjonære tanker fra den yngre garde!

Facebook og underskrift.no popper det nå opp fullt av kampanjerer for å slå sammen Ås-UMB Orientering og Kolbotn & Skimt til Foll-o.


Det er tydeligvis stor mistillitt til dagens situasjon i de to klubbene i den yngre medlemsmassen. Her har revolusjonære rebeller satt i gang nyskapende tankeprosesser for å få et nytt regime på plass, etableringen av Foll-o.

Frykten har allerede begynt å spre seg i Folloområdet. Vil dette bli en strid som skaper bitterhet og splid på lik linje med opprettelsen av Ås-NLH ved begynnelsen av millenniet.

Hva sier så Leder i Ås-UMB om saken? -Ja, (mens han smatter litt etter de rette orda) KSOL har jo mange bra juniordamer da. Med tanke på at Panserpikene begynner å eldes kunne det jo blitt en interessant blanding av gammelt og ungt. Nestleder samstemmer med leder'n. -Kanskje vi skal opprette facebook-gruppa "Ja, til Kolbotn-jenter i Ås" sier han i en kort kommentar.

12 kommentarer:

Anonym sa...

13 medlemmer på Facebook nå.

Minner om:
Russland 1917
Cuba '59
Paris '68

Anonym sa...

Dette handler vel egentlig ikke om hvor det er pene damer, heller om hvordan det er mulig å samle raske bein i en klubb. Tenk hvor bra det hadde vært for oss yngre å kunne hatt noen ordentlige stafettlag. Selv syns jeg "Raumarløsningen" er veldi god. En sammenslåing av flere klubber. i tillegg skaper dette også et bedre treningsmiljø blandt oss yngre. Så hvorfor ikke bare bli en klubb? vi trener jo alltid sammenog reiser alltid sammen på turer uansett!

gunnar kaviar sa...

@anonym 2: Hvorfor ikke samle alle o-løperne i Norge i en klubb? Så vinner vi alle stafetter i inn- og utland ...

nab_24 sa...

Historien har vel ofte vist at klubbsammenslåinger ender med at den samlede aktiviteten blir mindre enn summen av de sammenslåtte klubben før man startet. Er det ikke nok å samarbeide om treninger?

Gammal kjerring sa...

Tullete forslag! Er da nok folk til å få bra stafettlag blant de yngre i Ås slik det er i dag - det viser dere da stadig vekk:-) Samarbeid om ei o-teknisk trening i uka er bra og nok!

Anonym sa...

Enig med gammal kjerring

Anonym sa...

jeg er langt fra enig med den gammle kærringa! Hva med de i kolbotn og skimt? Har de mange stafett lag? Uansett, dette handler om mye mer enn stafett lag, men også et sosialt miljø. Jeg kan ikke forstå problemet med å slå disse klubbene sammen. Det er jo tross alt oss unge som er mest aktive her, og som stiller opp på treninger. Burde ikke dere gamle kjærringer ta litt hensyn til den kommende genrasjon?

Anonym sa...

Nå må vi ikke glemme Måren! De er også en del av Follo!!

Anonym sa...

Hvorfor ikke bare lage et team follo istede for 13-20 år som kan ha samlinger, treninger og det sosiale greiene..

er forøvrig enig med nab_24 om at den totale deltakelsen kommer til å bli mindre ved sammenslåing

Ivar sa...

ja, hvorfor ikke gjøre det, tenkte noen for et par år siden. ..og så gjorde vi det. ..bortsett fra at det ikke ble noe ut av generalsponsoren eller felles hettegensere. Det siste trenger man jo ikke ha innsikt i drift av klubber for å ordne, så værsågod!

Simen sa...

I stedet for å bare lansere en sammenslåing er det jo bare å komme med forslag til hva som kan forbedres i de respektive klubbene også. Vi er jo særlig interesserte i hva de unge tenker.

En sammenslåing er urealistisk etter mitt syn. Kun for å få et bra lag i DH13-16 holder ikke. Det må da heller være morro å konkurrere mot hverandre i stafetter?

Anonym sa...

Jeg kan ikke se Ås-UMB være nevnt av initsativtakerene noe sted.....