torsdag 12. februar 2009

Kroken på døra for Naked Aas BoyZ?

I dag har det vært Generalforsamling i UMBI. Det ble det vedtatt å innføre et tak på hvor mye en individuell utdøver kan ble støttet med pr sesong. Hva slags betydning får dette for Naked Aas BoyZ?

Det er særlig utviklingsgruppa som vil bli hardest rammet av den nye, noe kommunistiske reformen. I korte trekk legger den et lokk på aktiviteten til de aller ivrigste orienteringsløperne som representerer UMBI, man kan fortsatt løpe Orientering, men du bør heretter ikke være med på så mange løp.

Dette vil da medføre en noe redusert aktivitet for sesongen 2009 for utviklingsgruppa sine løpere. er vi nødt til å nedprioritere for eksempel Tio-Mila? Heldigvis rapporteres det at en del av old-boyZa i Ås IL trener en del om dagen, så de kan jo steppe inn på noen nøkkeletapper.

Hva er alternativene? UMBI har vedtatt at de ikke ønsker noen stor aktivitet fra o-løperne, og dette vil jo få konsekvenser. Ås-UMB som sådan vil bli en lite attraktiv klubb for en ny o-løpende student.

Heldigvis har vi et bra treningsmiljø og vi er en gjeng med oppegående og hyggelige folk alle sammen.

Til slutt vil jeg stille det store spørsmålet; Hvordan bør Ås-UMB være? Har vi en plan? Eller lar vi det humpe og gå i samme tralten som det har gjort de siste 9 årene? Det ble vel strengt tatt mer enn bare et spørsmål.

Elsker dere alle sammen

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hva med å løsrive seg fra UMBI og dra ut på sponsorjakt?

Anonym sa...

Trenger vel strengt tatt ikke mer enn en o-klubb i Ås?! Hva med en fusjon mellom Ås IL og o-gruppa fra UMB? Det medfører jo til at o-studentene løsriver seg fra UMBI, men virker ikke som de har så mye å tape på det.

Anonym sa...

Er vel like greit med en klubb. Skjønner ikke vitsen med UMBI egentlig. Jeg syns Ås IL kan åpne lommeboka litt til aktive seniorløpere og ikke bare prioritere smårollinger som ikke er på inntektsbringende dugnader. Da vil de ivrigste, ikke bare de beste, kunne få dekket litt mer startkontigent og aktiviteten kan holdes på et høyt nivå.

Anonym sa...

Mener å ha advart Bolten mot dette i jula, og tydligvis ble ingenting gjort :(

Anonym sa...

Bytt til Slevik IL. Der har vi hvertfall piker, vin og sang å tilby.. Det er det ikke mange som slår :)

Fast sa...

Bytt til Skade IL, da slipper man å konkurrere og det er veldig billig!!

NOM-leksjon no.1:
Vi løper ikke for pænga. Med en gang det er pengesutring taper du ca. 3-7min.

og, "Sponsor er bæsj, under en sten i skogen finnes det cash"!