lørdag 6. desember 2008

Røsskleivaløpet

I løpet av de siste 10 årene har storheter som Jørn Sundby, Christian Bøen, Emil Wingstedt og Anders Nordberg vunnet det prestisjefylte Røsskleivaløpet. Etter å ha løpt ti ganger tidligere var det endelig min tur til å havne øverst på pallen. Løpet var nesten helt perfekt.

I terrenget lå det 10 cm snø, så etter planen skulle jeg egentlig være litt kynisk, for en gangs skyld, og ligge litt bak i køen i starten. I det starten gikk hadde jeg glemt det, og selvfølgelig tok jeg eget veivalg. Resten tok mer rett på og var like før på posten. Da var det bare å igjen ta eget veivalg til neste post. Det viste seg å være lurt da kun tre andre hadde kontakt. De neste postene løp jeg foran, og til 8. løp de andre litt rart og jeg fikk luke. På nest siste ble det litt nøling som kosta kanskje 10-15 sek, men kunne uansett cruise inn til seier:)Resultater kommer nok snart her
Artikkel fra TA

7 kommentarer:

Anonym sa...

Gratulerer! Kult at du endelig vant dette løpet:D

Anonym sa...

Det er bra, Bolten! Ikke verst å slå selveste mellomdistansespesialisten.

Anonym sa...

Gratulerer Ola!

Anonym sa...

Evig respekt å vinne RGP, jeg bøyer meg i støvet.

Neste år må jeg legge opp eksamensplanen bedre, så skal du få hard kamp.

Anonym sa...

har du oversikt over vinnere siste 10 år, Ola? jeg lurer på om jeg er en av storhetene som har stått øverst, og det hadde vært fryktlig artig å få det bekrefta (og like fryktelig trist ved evt avkreftelse..).

Anonym sa...

Jeg har ikke sett noen oversikt, tok bare de vinnerene jeg husket. Kan prøve å finne det ut i løpet av jula..

Anonym sa...

Grattis Ola, det var fortjent (og på tide)! Jeg føler meg beæret som får stå på listen..