fredag 18. januar 2008

NakedNyheter

Vel mine nakne venner og andre bekjente. Hellekroken 5, også kjent som H5 eller Heljakruken 5, har fått inn en ny beboer. Den bortkommende sønn av Sarpsborg, kjent som Ruudern eller bare Thomas er kommet for å bli en god stund i H5. Den tidligere beboeren i Pentagon avd. Børsen, har endelig funnet vettet og flyttet inn i Ås' høyborg, O-kjøkkenet.
Tidligere er Ruudern allerede medlem av Dei Nakane Ås-gutane, så noen ytterliger presentasjon trengs ikke, det er bare å ta en titt til margen til høyre.
Med den nye hybelbeboeren regnes det med at treningshyppigheten skal heves ytterligere fra dagens relativt høye nivå. Men da må denne tassen av en sarping først se å komme seg etter en trøblete høst. Flere har nå konkludert med at han har vært både feiltrent og overtrent, så han er nå i slutten av en hvileperiode for å komme seg igjen. Det er også en av grunnene til at Ruudern har vært ganske fraværende på intervallene i høst.
Kanskje han også skifter klubb? Ingen vet, ikke han selv en gang. Tvilen har vært med han i hele høst og den er bare blitt sterkere og sterkere. Hvem vet, kanskje han bytter til denne sponsorløse drakten, men som er aller vakrest blottet for slike urenheter! Ingen vet, men det må bli tatt en avgjørelse før Tio.

Ingen kommentarer: