mandag 28. januar 2008

Fra gutt til mann: Et steg på veien

Alle gutter skal en dag bli menn. Det betyr at de skal klare seg på egenhånd uten hjelp fra mamma. I dag ble jeg mann.

På lørdag så drar tre av naked Aas boyZa på samling til Portugal. Av den grunn begynte jeg idag å titte over o-klærne mine og hvilken befatning de var av. Det var da jeg oppdaget en stor flenge på min ene Trimtex extreme bukse. Da jeg ikke skal hjem på en stund måtte jeg tenke nøye over mine valg:

  1. Jeg kunne la være å gjøre noe med den
  2. Jeg kunne spørre noen av de andre gutta om de var gode til å bruke nål og tråd. (Det var enklere den gang jeg var samboer med Håvard. Husker han sydde fast den ene knappen i skjorta mi en gang)
  3. Kunne ringe en Panserpike for hjelp.
  4. Kunne gjøre noe med det SELV!

Siden flenga var såpass stor falt alt. 1 bort. Mr. Lucky har begynt ny jobb og har naturligvis bedre ting å foreta seg enn å sy igjen o-bukser til klubbkollegarer! Panserpikene har knapt nok tid til å oppdatere egen blogg. I realiteten stod jeg igjen med alternativ 4.

Jeg gikk noen runder med meg selv og innså at det var på tide å bli voksen. Dessuten fikk jeg da endelig brukt sysettet jeg fikk av et omtentsomt kvnnelig bekjentskap en gang. Visste at det lå i nattbordskuffen. Der få faktisk sysettet jeg fikk i militæret også, dengang uten å helt skjønne hvorfor. I handa stod jeg altså med to sysett. Tydeligvis at noen ville jeg skulle bli mann tidligere.

Litt klossete fikk jeg tredd i nåla. Tok en laaang og fin tråd for å slippe å skifte tråd underveis. Erfaringen viste seg at dette var litt dumt. men man lærer så lenge man lever. Etter en stund så var faktisk flenga sydd igjen. Om kvaliteten er god vil tiden vise..

Til slutt vil jeg gjerne dele noen erfaringer jeg gjorde meg på veien til det å bli mann:

  1. Sørg for at nåla har en stor åpning å tre tråden igjennom
  2. Ikke bruk lang tråd! Det blir bare tull!
  3. Beregn god tid på syingen!

Eventuelt kan du være så barsk at du tvinger din bedre halvdel til å sy for deg. Men det gjør ikke en gentleman;)

3 kommentarer:

Anonym sa...

"Lat skredder bruker lang tråd" er det et ordtak som heter. Kanskje du i dag lærte at det er noe i det?

Forrestgumper sa...

Når syferdigheter har blitt et parameter for å måle mannlighet - da mener jeg feminiseringa av samfunnet har gått for langt. Hjelp!!

Anonym sa...

ey!! finnes det ikke internett i Portugal eller??
den siste uka har vært trist som få, og jeg tror jeg har funnet årsaket. Er innom her 15-20 ganger om dagen, men i det siste er det ikke skjedd noenting. Please, I need some input!!

Håper simen holder luftmotstanden unna for Lucky!