lørdag 4. juli 2009

Tett oppgjør på sprinten

I dag var det testløp i sprint i Os. Løypa målte 3,6 km og kan karakteriseres som en bra sprintløype med blanding av fin skog og noe innslag av hus. Naked Aas BoyZ hadde kvessa pigga på skoa og var klare for å revansjere den begredlige innsatsen fra gårsdagens mellomdistanse i Folldal.

Det skulle vise seg at det ble en tett og intens duell mellom Bolla, Spettet og Slakter'n. Spettet og Bolla delte 42. plassen etter at Bolla gikk på et sjeldent nederlag i spurten i dag. -Jeg løp feil i innspurten sier Bolla i en kort kommentar. Tydelig at han ikke vil snakke mer om akkurat dette. Slakter'n var lenge høyt oppe etter at han trodde at Spettet var nedsablet med noen få sekunder. I ettertid viste det seg at Slakter'n hadde fått feilaktig informasjon om tidsbruken til Spettet og ble slått med 10 sek. Lucky satte sprintpers med en bra 6.plass idag, noe vi er svært godt fornøyd med! Det førte til at han fikk en fin kjeramikkopp som vi andre fikk lov å ta på:
Etter løpet måtte vi ta en tur til Røros da gutta fra henholdsvis Halden og Bamble aldri hadde vært der før. Her ble det en tur opp til slagghaugene for å bivåne restene av den storslagne gruvedriften som har preget Bergstaden.Slevik IL fratatt nok en seier.
Tidligere i vår ble Slevik IL disket fra seieren i Holmenkollstafetten på grunn av at papirene ikke var i orden. Idag ble de utsatt for nok et røveri da "den enarmede banditten fra Slevik" ble degradert fra en seier i H19K Denne gangen var det brikkesurr som gjorde at det ble en helt ok 4.plass av de 5 startende.


Kart hos Jon P
Resultater

Spettet "grunnraker basmen" før morgendagens 15,8 km langdistanse:

Ingen kommentarer: