søndag 26. juli 2009

Høydeopphold

Den siste uka har flere av Naked Aas BoyZa tilbragt på ulike fjellheimer rundt omkring i Norges land. Målet har selvfølgelig vært å få masse timer fram mot neste helgs NM-Ultralang i Seljestad ved Odda.

Etter en litt trøblete periode for flere av oss er vi på full fart tilbake til normalen, det vil si store menger med løpetrening. Lucky har slitt med en strekk, men er nå fullt restituert og har etter ryktene å dømme trent meget bra den siste uka. helt opp mot 2-3 økter om dagen! Dermed bør han være en av medaljekandidatene på NM.

Bolla har tråkka en del over i det siste, men virker sterk fysisk om dagen. I helga har han lekt med Lille Røffe i områdene rundt Sjusjøen. Mitt tips er at Mr 21 tar skalpen på Raggen neste helg og drar i land en topp 15 på kremdistansen i NM.

Spettet har hatt en lei akillies de siste 14 daga, noe som har redusert løpemengden betraktelig, men inspirert av Tour De France har sykkelen blitt brukt flittig. Den siste uka har det også blitt noen bra løpeturer og når regnskapet har blitt gjort opp søndag kveld er statusen 15 timer i boka denne uka. Bra i disse sommertider, og noe som skal til for å holde distansen bra til helga.

Følg med på denne nettsida for de siste statuser, oppdateringer og finpuss av formen den siste uka før NM-ultralang.

Ingen kommentarer: