fredag 3. juli 2009

Terrengløp i Folldal

I helgen er det VM-testløp i Nord-Østerdalen. NAB stiller som vanlig mannsterke og optimistiske til start. Opp som en bjørn og ned som en skinnfell, er vel en passende beskrivelse for våre ambisjoner vs. prestasjoner dag 1.


Turen oppover gikk bra med Ola trygt plassert i baksetet. Han fikk så mye is han ville.


En stopp ved Koppang. Mosen er innbydende, men noe tørr. Som Bolla bemerket, redd for å få tilsølt klærne med moserusk, "jeg er med på alt, så lenge jeg slipper å ligge underst ..."


En sommerdag i Rondane, inspiret av En vinternatt i Rondane

Resultatmessig ble det en laber dag for kumphanene i NAB.
Mr.L har vært sjuk, og kun trent 15 minutter den siste uka. Beina var sletne, man han stilte opp og tok seg rundt til en 11. plass. Spettet fikk en etterlengtet seier over Bolten, dog uten å gå helt rent. Bolten vant på sin side "pre-o-klassen" med drøye minuttet foran "den enarmede banditten fra Slevik", men tapte "Norges raskeste tjukkas-duellen". Slakter'n kunne ikke si seg fornøyd etter to større bommer. Det var alt for mye i den opptråkkede løypa, som etter hvert betonet seg som reine terrengløpet. Men terrenget var fantastisk, så vi sipper ikke! Og ja, Ruuder'n, dette terrenget får Bjønnåsen til å se ut som Aschjemskauen.


Stemningen er god til tross for den nogle labre innsatsen. Humøret ble enda bedre etter at kebaben var inntatt på Luckys stamsted på Tynset, og å ha prøvd "den store sparken".

Ingen kommentarer: