fredag 21. desember 2012

To fulle menn rider jula inn

Torsdag kveld var det fleste BoyZa dratt hjem for jula, men fortsatt ble bastionen på Ås holdt av to nab'ere. Etter velendt eksamenstid var det fortjent med en fest. Det var spredd rykter om årets siste "Ikke bare Texas" nede i Ås sentrum. Våre karer fornekter seg ikke når det kommer til alkohol.

Med litt for lite drikke ble det til å dra på vors. Det viste seg også at våre karer ikke kjente en sjel på stedet. Det satte ikke en stopper for hyggelig lag og høy flaskeføring. Texas viste seg å være et svært populært sted, for det var folksomt. En god anledning til å bli kjent med folk.

Etter en fuktig kveld på byen bar det etterhvert hjemover. Det viste seg at folk ikke kan kjøre bil i Ås, for over en bru på vei til Esso, jo der satte de sannlig opp lyktestoler klokka ett på nattan. "Setter dere opp stålpær?? Haha, ille rare greier" "Kanj itj fålk kjøre bil her på Ås??"

Etter en gastronomisk opplevelse på Esso, bar det videre hjemover. "Åffer går vi hær a?" "Jo, vi tarj snarjvejen over læmmen". "Lemmen? Hva fan?". En noe skeptisk særping fulgte en målretta trønder oppover i et boligfelt. "Det hær nøttærnte da! Er jo en føkings støyvegg jo...". "Det e jo læmmen! Komj nå da, må klatjre åver". Over veggen bar det, dog litt sjanglete. Alle lemmer og personlige eiendeler var heldigvis inntakt på den andre siden.

Dagen derpå har julefreden senket seg. Røverhuset har blitt vaska og Ruudern har tatt turen helt hjem for en ferie som skal bestå av langt mer trening enn det som har vært lagt ned i høst. Ziggen, skulle egentlig rekke et tog som gikk rundt seks på morran for å komme seg til Gardemoen. Heldigvis klarte NABs store sjarmør fra bartefylket å sjarmere i senk dama fra Norwegian og fikse seg en ny flybillett, gratis!

Naked Aas BoyZ ønsker alle nakne og påkledte en riktig God Jul!

5 kommentarer:

N'Gugi sa...

Den noe eldre og ofte mer påkledte delen av Aas boyZ benyttet et serveringssted vest for jernbanen i kveld til å fordøye kveldens trening og oppsummere året. Denne oppsummeringen inneholdt bl.a. drøfting av kandidater for prisen O-sleiva. I mangel på mange rekrutter som kan blamere seg i og utenfor o-løypa, er det trygt og godt å ha NAB'ere! ;-)
Nyt ribbe- og rakettsesongen!

Anonym sa...

Ryktes at en eks NAB'er stiller sterkt til o-sleiva i år. More to come...

Anonym sa...

Hvis sjarmøren fra bartefylket har så mye sjarm, hvorfor gikk dere hjem sammen? Var det en ren pølsefest vi fikk sammendrag fra her, eller manglet de to gjenværende Naber evnen til å sjarmere den kvinnelige halvdelen av befolkningen? Funker sjarmen bare på damer bak skranken på Gardermoen? Eller sjarmerte trønder'n særpingen? Omvendt?

Anonym sa...

du kan jo prøve selv og se om du får en gratis flybilett. Hvis du mener damerne på Texas var så bra, hvorfor var ikke du der? Når lyktestolper blir nedkjørt og Ås er på vei ut i galasken sier det seg selv at det var verdt det.

Julebokken sa...

En kan jo lure på åssen N'Gugi får Buggen til å ligge vest for jernbanen også..