torsdag 28. april 2011

Skandale i Hellekroken

I kveld sank Ziggy enda lenger ned i den moralske hengemyra, da han ble tatt på fersken mens han tegnet inn veivalg med blå penn. Dette føyer seg inn i rekken av en rekke gråsoneopptredener fra den kanten i år, nevnes kan blant annet garasjeløping på nattløp og deltakelse i ski-0.

5 kommentarer:

Psykologen sa...

Ikke bra. Stadig mer suspekte opptredener tyder på at han prøver å skaffe seg et rykte som Ås sin rebell. (Det hele kan selvfølgelig være et tegn på usikkerhet og et rop, at han søker en som kan sette klare grenser og vise hvor skapet skal stå.)

Uansett må knallhard indrejustis til for å knekke disse tendensene. Mitt forslag er å sperre han inne på toalettet på tio-bussen i dag, og kun slippe han ut for å være forsanger på samtlige sanger i heftet. Mulig dette vil føre til færre ubehagelige overraskelser i fremtiden:-)

Spettolini sa...

Aner vi at Ziggy kan være svar på o-sportens Petter Northug. Begge er trøndere, begge er no inni hælvete raske i en spurt, begge går egene veier og ser ut til å lage store oppslag.

Gabbas sa...

Kanskje det er dette som skal til for og skape litt blest om o-sporten. Trøndere som går egne veier og bryter med tradisjonene, oppfører seg på kanten av det som per dags dato oppfattes som umoralsk. Det er dette NOF må satse på, ikke tull som mix-staffet, fellestart og andre typer orientering enn god gammeldags orientering hvor man tar beina fatt.

Eller kanskje man skal slå hardt ned på denne slags oppførsel, og sørge for å la orientering leve videre i den form den har i dag.

Anonym sa...

Han er også observert alt for mye på skolen og ikke nok ute i skogen!

Anonym sa...

du ska itj hør på nå tå de du hørre, å hælve tå de du sjer. så sjekk dine observasjoner ein gang te.