fredag 15. oktober 2010

Pre-Blodslitet

I morgen er det klart for Blodslitet, et av flaggskipene i norsk orientering, fra arrangørhold meldes det om godvær, deltakerrekord, GPS-tracking og tippekonkurranse. Det ligger altså til rette for et bra arrangement, og NAB ser frem til å tilbringe noen deilige timer på jakt etter poster i Kråkerøy sine skoger.

De viktigste deltakerne fra startlista:

Bolten – viste på første del av Von Vollær’n at steget er i orden, blir skummel om han henger med etter starten. Sier bare Bolten og spurt…

Eirik – fremdeles ikke kommet ned på jorda etter seieren i Von Vollær’n. Flyter videre på medgangsbølgen og fullfører i fin stil.

Lucky – har vært og trent med landslaget i forrige uke, og er sannsynligvis i knallform. God i lange løp og mulighet for bra sammenlagtplassering i Craftcupen gjør at vi går for pallplass.

Sigurd – har nå tilbrakt noen måneder på Ås og er ivrig på trening. Skal ikke se bort i fra at han har fått et løft allerede og overrasker stort.

Spettet – trenger ikke tenke på at lykta virker, outsider som aldri gir seg. Har klart å seede seg inn blant Haldenløperne i startlista, og dermed fått et overtak på Bolten & co.

Det bør med andre ord være gode muligheter for mange harde og intense dueller!

For å komme i den rette stemninga anbefales en titt her.

1 kommentar:

fast sa...

faen a... slutt å avlør videoer med frekke kommentarer fra publikum a! Selvtilitten min ryker, og det rett før start! :p