onsdag 30. juni 2010

Oppsummering

Det har vært ei stund siden siste oppdatering. Dette utelukkende fordi boyZa har prioritert trening, konkurranser, restitusjon og hvile, samt å gifte seg.

Denne prioriteringen gav utslag på forrige helgs o-festival på Raufoss. På fredagens sprint viste Norges nye sprintkonge, Koffer'n at han er å regne med når vinnertida skal være mellom 12 og 15 min.* Beste norske, og en 2. plass lar seg absolutt høre!

Lørdagens langdistanse** var i form av jaktstart. Her hadde NAB store ambisjoner om å tapetsere pallen med Koffer'n ut som nr. 2 og Lucky i en jagende posisjon bakfra. Nok en gang ble en NAB beste norske med en 3.plass på Mr. L.

Søndag var det stafett. Heldigvis slapp vi presset før start ved å ikke bli nevnt blant favorittene. Det er alltid en fordel å være i utfordrerposisjon, noe NAB trives godt med. Med et Ås-UMB lag bestående utelukkende av NAB var viljen til å blø for drakta på topp og alle gutta gjennomførte solide etapper. Resultatet ble best i byen og beste etnisk*** norske lag. En ålreit prestasjon å ha med seg før treninga mot høstens NM-stafett begynner.

Til helga er det VM-testløp Verdal. Vi er toned, tanned, fit and ready! Det blir spennende å se om vi klarer å kopiere Tveite fra 2001. Å vinne et av testløpa uten å bli tatt ut til VM. Vi har mange gode kandidater. Løpene kan følges live på arrangørens hjemmeside, men det fungrer sikkert ikke. Vi oppfordrer istedet folk til å komme seg ut å trene.


*NAB annerkjenner ikke sprint som en fullverdig orienteringskonkurranse
**Orientering slik det er ment å være.
***etnisk (av gr. ethnos, folk), som er spesielt for et folkeslag. — etnisk gruppe, fellesskap av mennesker som regner seg som kulturelt like. Mange, men ikke alle, stater er dominert av én etnisk gruppe

Ingen kommentarer: