mandag 14. juli 2008

Rev

For under en time siden så jeg så jeg noe kult under min daglige(!) treningstur, jeg så rev. Det er kanskje ikke så spesielt, men det tusla TRE rever foran meg på stien. Jeg trudde ikke det var så normalt at revene hang flere sammen ute i skogen, men det har vel noen av dere der ute svaret på? Idet revene så meg pressa den ene ut en villsvin liknende gryntelyd og så løp de hver sin vei:)

4 kommentarer:

Forrestgumper sa...

Jeg opplevde noe sjokkerende likt under min daglige (!) treningstur i går. Jeg ble skremt opp av noen grevlinger som var i ferd med å krysse stien rett foran meg. Jeg hørte kjevene deres klapre (til tross for at jeg løp med mp3-spiller som spilte Heavy Metal-musikk).

Jeg ble livredd; satte inn turboen og kom meg fem meter videre idet grevlingene krysset stien. Og ja, det var TRE stk. av dem. Dette kan ikke ha skjedd mer enn et par timer etter din reveobservasjon. Dette kan ikke være tilfeldig!?

Anonym sa...

Meget rart.. Klokken 09.20 i går så jeg en hare som krysset stien ca 27 cm foran beina mine. Det var riktignok bare én, men allikevel er det noe mystisk her.

Anonym sa...

Klokka 19:30 i kveld så jeg to bevere som hoppa i vannet når jeg kom løpende på stien! Så nå begynner det å bli skummelt..

Anonym sa...

Sykt! Omtrent på samme tidspunktet skremte jeg opp et par fugler! Tilfeldig? Neppe!