søndag 8. juni 2008

Naked Aas Boyz tester o-terreng

Hvem har vel ikke vært med i en diskusjon hvor temaet har vært hvor man har finest o-terreng? Diskusjonene kan bli lange og man blir sjelden enige om akkurat det. Det som er sikkert er at det neppe er på Ås.

I helga hadde jeg en det man kan kalle en mindre vellykket tur til Trondheim. På veien oppover hadde jeg iallefall bestemt meg for å trene ei økt på kart. Jeg valgte Knappåsen som ligger rett ved Tolga i Østerdalen. Terrenget preges av negativt kurvebilde, furuskog og reinlav. Det var med stor fryd jeg snøret på med 18mm piggskoa og med kartet i hånda satte jeg avgårde.


Min vurdering av dette terrenget:

Ren og fin bunn, minimalt innslag av stein og perfekt for bruk av spike. O-teknisk krevende og fysisk tungt. Rett å slett en o-løpers drøm!

Måtte ta et lite intervalldrag i ren glede over å være her. Enjoy the movie! Etter lyden å dømme skulle man tro at det var en medioker pornofilm

3 kommentarer:

hellekrokenobserver sa...

Lydbildet var som du sier særdeles tvilsomt … Jeg ble nødt til å skru ned volumet, slik at nabodama vår ikke skulle få infarkt! Grunnen til den kraftige pustinga er nok at flufferen var mer inspirerende enn i det forrige eposet. Terrenget så unektelig innbydende ut – sikkert nesten like flott som på Bjønnåsen!?!

Ellers; som Maria Haukaas ville sagt det: hold on, be strong!

sarpsborgobservatør sa...

Tja, kunne vel minne noe om bjønnåsen, men mangla den relativt høye lyngen og de lange oppoverbakkene...

Men ikke rart du pusta tungt i det terrenget her. Veldig føfft teknisk og enda tøffere fysiskt. Men et av Norges fineste terreng, og det kommer nok foran Bjønnåsen...

Får trene på!

E sa...

HUsker jeg løp her i 2001. Magne D vant H13-14, 2.1km på 9:40...