tirsdag 16. august 2011

Spenning i hverdagen

Satt meg ned foran TVen for å se på VM-sprinten i dag. Etter ti minutter gikk jeg i stedet ut og dro på et malingsstrøk på garasjen. Jeg slo opp campingstolen og satt meg til for å se det tørke. Skal fortsette kveldens stigende program med en løpetur i Ås-bushen.

3 kommentarer:

maling ønskes kjøpt sa...

NTB: "Ingen norske blant de ti beste på VMs åpningsdag er altfor dårlig, mente Thoresen.

- Dette er rett og slett ikke godt nok, sa han."

Vi kan vel være så rundhåndet og gi ham rett i det, all den tid han av en eller annen merkelig grunn har funnet å kunne flagge at Norge skal bli beste nasjon.

oppsalobserver sa...

Jeg veide for og mot TV-sendinga, men valgte istede å prioritere en totimærs i Østmarkas fantastiske villmark. Kanke si jeg angrer..

N'Gugi sa...

Når jeg allikevel var på disse kanter, dro jeg innom sentrum for å få meg en lunsj, dertil hørende drikke og se hvordan bakgårds-o gjøres i Frankrike. I etterkant er jeg ganske sikker på at det beste hadde vært å ligget på stranda. Det nestbeste hadde vært å bli sittende på utendørsserveringen. Uforutsigbar zapping og totalt fravær av lister på storskjermen, begredelg norsk innsats og ditto god svensk, er bare noen grunner. Det kan ikke sies bedre enn Lucky sa det pinsen: "Jeg drar ikke til Frankrike for å bli pissa på"