mandag 23. mai 2011

Nyheter i tiden og intervju med løypelegger

I de sydlige strøk er snøen nå blitt borte, og vi er på vei inn i en fruktbar o-sesong. Det er et godt vårtegn når Swennis har fått levert Masterpapirer på overtid. Heldigvis har den flittige studenten funnet fram lettvektskoene sine fra den fine kjelleren i H5, som nå er fri for slam og kloakk, takket være løypelegger i NM sprint. Framtida til Swennis selv er ganske så usikker for tiden, for uten om at han tenker seg til Skien å jobbe, som planleggjar eller platesveiser. Tiden gjenstår å se hva det blir av denne karen. Men det er håp, for forleden dag hørte vi at han skulle satse for Ås i minst 2 år til. Så da satser vi på at han er med oss, og løper ifra Nordberg og Skien OK på Ås by Night & Fog, istedenfor at han blir saftblander for Skien OK.

Løypelegger i NM, også selvutnevnt "sprintboy" har funnet en halvgod erstatter for seg selv i Lucky Luke. Så gjenstår det å se om Lucky vil leve opp til navnet eller bare gresse over til mellomdistansen med et grynt. Løypelegger selv henviser stadig vekk til public message i NM sprint-programmet, og her står det blant annet at det er stedvis bratte partier. Tatt i betrakning at PM skribenten synes det er hardt å gå opp trappa i H5, og bruker døgn ut og inn i Ruudern gropa, så vet en nå ikke hele hvordan disse bakkene egentlig er. Løypene som skal løpes i Nm-sprint skal tross alt ikke være lenger enn 13-15 minutter, så gjenstår det å se om noen kan takle stipulert vinnerttid, eller det blir gjort som i fjor; at tiden blir simulert den aktuelle tidsonen eller at den mentalt blir riktig i forhold til forventet avvik.

I forhold til fjorårets NM finner vi ikke Bolla eller Spættet påmeldt, og årsaken ligger visstnok i at de hadde tittet over resultatene fra fjoråret og funnet ut at det rett og slett ble en litt for lang treningsøkt i en annen klimasone.

2 kommentarer:

Anonym sa...

va'kke mye intervju å skryte a...

Anonym sa...

er vel intervjuobjektene som er for tamme for deg.