tirsdag 11. januar 2011

Oppdatering

Det begynner å bli en stund siden siste blogginnlegg her nå. Mange tror kanskje at Naked Aas BoyZ har tatt en Voe og sluttet med blogging. Dette er ikke tilfellet. Manglende blogging skyldes at vi er travelt opptatt med å trene før det braker løs med en ny o-sesong om snaut 3 måneder.

Ellers er vi dypt begymret for o-idrettens framtid. I avisa Østlendingen kunne vi idag lese om problemer forbundet med kompassbruk. Kan dette være o-idrettens apokalypse? Når en vet at Orientering kommer av verbet å orientere som betyr å vende seg mot øst som igjen har sammenheng med at Jesus skulle komme ridende inn fra øst ved dommedag kan en begynne å lure. Kanskje rett og slett "Vår Herre" har sett seg lei på tuklingen med o-idretten? I såfall vil vel de som vedtok årets Nordic Tour-program brenne i helvete til evig tid.

3 kommentarer:

nepa sa...

Angående artikkelen så la jeg merke til en litt morsom detalj: "Kompasset til Edgar Svendsberget viser at nordsiden av huset hans plutselig har begynt å peke mot det magnetiske sør."
Det magnetiske sør ligger ved nordpolen, det er da noe alle vet? Det er jo derfor nordpolen på kompasset peker mot nord! Altså kan jeg ikke helt se hva som er feil..

jantheman sa...

Angående kommentaren så la jeg merke til en litt morsom detalj: "Det er jo derfor nordpolen på kompasset peker mot nord!"
Det er nordpilen som peker mot nord, det er da noe alle vet? Altså kan jeg se hva som er feil...

nepa sa...

Angående svar på kommentaren min så beklager jeg min feilformulering. Det som selvfølgelig var ment å si var: nordpolen på den lille magnetiske nålen i kompasset.