onsdag 23. desember 2009

Juletid er kondistid

Det er godt å være hjemme igjen. Seljord er et godt sted å være, men når jeg kommer hjem kan jeg endelig være en o-løper igjen. Da skal det løpes! Lørdag løp jeg Holenrunden, rundt en times løpetur. Mandag løp jeg en og en halv runde i lysløypa pluss at jeg løp hjem. Ble rundt 1 timer og 20 min løping. I dag har jeg endelig fått løpt i fra Skolleborg igjen. Løp ikke helt til Høiås denne gangen, men stoppet som alle andre ved Håkaby. Ble en løpetur på rundt 1 time og 45 min. Merka at det var lenge siden jeg hadde løpt i skævven. Bare vært gymsal og stiløping på meg i Seljord. Vi løp mest på lett gjengrodd sti, men med litt snø og bush gjorde at en måtte jobbe litt. Men utrolig digg å løpe. Og terrenget rundt er nesten på høyde med Bjönnåsen, skikkelig kremterreng. Høydepunktet var da vi passerte Langemyr, et majesteisk syn og sikkert et utrolig god sted å ha myrpulsing! Vi sju gutta som lå i tet var en samling med "gamle helter" som Hølvard kalte oss. Artig med en skikkelig fellestrening igjen!

Regner med at det blir flere løpeturer på meg i jula. Allerede andre juledag er det langtur ved Bjönnåsen. Bare å slenge seg på, satser på at SOL har nok kart hehe. For dere som ikke har opplevd Bjönnåsen ennå, er dette en gylden mulighet. Sjekk her for mer info.

Ellers så gjenstår det bare å ønske alle lesere en riktig God Jul! Og husk; det er også tid til å få trent minst en gang i morra også =D

Ingen kommentarer: