lørdag 7. november 2009

Kadaver'n vel gjennomført!

I dag var det klart for den 52. utgaven av Kadaverløpet på Ås. Løpet er gjennomført tøft og preger nok Ås-ånden i stor grad. Flere Naked Aas boyZ var involvert i flere roller.


Fra starten på årets Kadaver

Bolla hadde laget ei bra løype som krevde sitt fra løperne. Løyper og GPS-spor kan forøvrig sees her.

Mr L tok seg av å vinne hele løpet med en tid på under 3 timer. På 2.plass kom Øystein etter å ha løpt sammen med Mr. L fram til 2.mat. På 3. og 4. plass fulgte to av KOKs beste løpere og de tidligere Ås-studentene Svensen og Haugen. Spettet karret seg inn til en 5.plass etter å ha hatt godt selskap av Tveite en god periode.


Spettet og Tveite. En jypling og en gammel storhet. Jyplingen leder forøvrig 2-1 i innbyrdes oppgjør i Kadaver'n

Fra Nederland hadde Slakter'n tatt turen etter å blant annet finpusset formen i Amsterdam halvmaraton for en tid tilbake. Mulig dette fortsatt satt litt i beina, da det kun ble en 18.plass.

Vi gleder oss allerede til neste år, men først skal det trenes bra gjennom en hel vinter. Oppskrifta er enkel. Mange harde langturer.


Fra 2.mat. Teten

Flere bilder finner du her

1 kommentar:

Ruudern sa...

ille bra gutta, fortsett å kjøre på!
Har kommet i gang med langturer jeg også. Favorittrunden går opp til Seljordsheiene. Drøyt 400 høydemeter opp =D og så inn til noe utrolig flott vilmarksterreng, nesten som Bjønnås, men mye flatere oppe på heiene. Håper på å være i form til neste års Kadaver'n.