mandag 8. juni 2009

Ferdaminne frå sumaren 2009 del III

Har vært en tur til Wyoming. Staten hvis laveste punkt er på over 2000 meter (tror jeg). I Laramie, en av de få byene i denne delstaten, bor Mikell. Han har kartlagt 180 kvadratkilometer, og blir veldig glad når noen kommer og løper på dem.På lørdag arrangerte han en trening, 13,3 kilometer var distansen, og lufta var tynn. Mer enn 8000 føtter over havnivået, som de sier her borte. Ble igjen, og fikk to bra treninger på søndag, kun avbrutt av et kraftig snøvær med lyn og torden.

Kjenner det virkelig på pusten når man løper i Galdhøpigghøyde. Møtte to hjorter også. De er raske, og har hvit stjert som er veldig lett å se. I morgen skal jeg spise frokost på McDonald`s, sånn bare for å ha gjort det. Må jo passe på å eksponere seg litt til ekte hurtigmatkultur. Overnattet på motell i Laramie, og ble imponert over antallet våpenforhandlere i byen.

Bildet nedenfor viser hvordan det ser ut når det snør. Bildet nedenfor der igjen viser hvordan det ser ut når det ikke snør.Legg også merke til stedsnavnene på kartet under :-)Her er artikkelforfatteren. (Ikke legg merke til hva slags jakke han har på seg)Annet som har skjedd:
- Leiebilforhandleren visste om Sondre Lerche!
- Har tatt buss i USA. Med to andre passasjerer i bussen. 15 kroner for en lang tur. Tror dette landet er ganske fint så lenge man holder seg til de bra stedene.
- Sjekk hvor mange norske bokstaver det er her: http://www.rmoc.org/index.php?option=com_content&task=view&id=86&Itemid=111&PassedEventID=2009-PeacefulValley3
- Kaktus gjør vondt å få inn i foten!!!!!!!!!!!

Ingen kommentarer: