tirsdag 11. november 2008

Storm i et akevittglass.

VG-nett og Dagbladet har idag en sak om langrennsjentene og en video de har laget som sin hovedsak. De har laget en skandalevideo som omhandler samfunnets skyggesider, nemlig prostitusjon, Banana Airlines og Nord-Norge. Klart det blir bråk av sånn! Videoen er til og med lagt ut på YouTube.

Da vil Naked Aas BoyZ bare minne om sin egen kanal (Se annonse i Bannerparken) hvor du antageligvis vil finne langt mer provoserende videoer enn hva denne søte videoen av langrennsjenter i rosa tigths er.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Ærlig talt!!!!

Dette er virkelig storm i et vannglass!!!!
Det er herlig å se at seriøse idrettsjenter kan "slå seg løs" og ha det morro. Den lille filmsnutten her er barnemat i forhold til alle revyene og stand up showene rundt i Norges land.
STÅ PÅ JENTER!

Anonym sa...

Herregud, alle i Skipagurra er nå ikke blitt religiøs fordi om man har fått festival i stedet for horer. Dessuten så hører jeg at også Skipagurrafestivalen har sine mørke sider. Det må nå være bedre å bli "høy" sex enn på rusmidler.

Men - det er lenge siden jeg var ung i Tana.

Anonym sa...

Go Therese, vi synes du er supersøt i rosa! Kari Anne og Thea heier på deg her vi sitter på Dragvoll og savner deg!<3

Anonym sa...

ORKAN I ETT AQUAVIT-GLASS. Hvor hårsår kan det gå an å bli. Takknemlig for å få en sitrep fra hverdagen til jentene som står på for å gi oss gode opplevelser til vinteren.

Anonym sa...

Helt enig. Det finnes grenser på hvor hårsår en kan bli!.. hva er galt med at tre rytmeløse jenter med maskuline kropper får kose seg litt?

Anonym sa...

haha, tydelig at noen har tatt dette litt vel seriøst,naked aas boyz:P

Anonym sa...

har vært der oppe i militæret for en del år siden...
og slik det var der oppe, må det gå ann å ha litt moro med det...
SÅ å si alle som var på tana hotel(eller hva det het) tok nachspillet på campingen.
sykdommer var normalt blant de yngre gutta jeg pratet med!!

Anonym sa...

de som tar dette seriøst, er kanskje russiske jenter som bor i Norge, gift med nordmenn. De jobber her, får utdannelse, barn og betaler skatt til Norge. Sånne videoer støtter fordommer folk flest har mot russiske damer i Norge. Skjønner hvorfor folk tror det ikke er noe å bry seg om når de ikke blir berørt av det.
Hilsen russisk dame med 5-årig mastergrad og to barn.