mandag 17. november 2008

Novembertrening II

Løp o-løp i dag. Det var fint. Her er kart og bilde. Legg spesielt merke til muffinsene nærmest fotografen. De er inkludert i startkontingenten =) =)
Why Just Run, November 16th
Why Just Run, North Shore
Må si at jeg er imponert over pionerånden her borte. Louise, løypeleggeren, hadde sett ut et fint terreng i nordkanten av byen. Dermed var det bare å lage et kart! Riktignok er det trasésynfart, men løypa hadde massevis av interessante veivalgsstrekk og var en utmerket måte å tilbringe søndagen. Sportslig sett gikk det ganske bra. Kjenner at løpinga begynner å komme seg nå. Verdt å mobbe meg for er dog kjempebrøleren til 11., hvor jeg ikke klarte å telle veier. Men tidstapet blir jo ikke allverden. Det er en fin ting med gateorientering! Måtte dessuten styre unna en fotballkamp på vei til andre, så veivalget ser litt retardert ut.

Var på NHL-kamp i går. Nedenfor er foto tatt fra tribunen. Verden er syk når man må ta pause hvert 6. minutt for at tv skal få vist reklame. Men det var en artig kulturell opplevelse.
NHL Game, Canucks playing Maple Leafs

Og bare sånn helt til slutt... Hvor mange varmegrader er det i Norge nå? :-p (ok, bør ikke være så svær i kjeften. blir godt å komme hjem og ha 100 kart å velge mellom hver gang det skal trenes o)
Why Just Run, North Shore

Strekktider

Ingen kommentarer: