mandag 3. november 2008

Naked Aas BoyZ: -Det var et lett uttak!

Naked Aas BoyZ har nå tatt ut gruppene for 2009-sesongen. Det har vært en relativt grei prosess for oss å gjøre dette. Totalt er det 6 løpere fordelt på forskjellige grupper.

Vi ønsker å gi alle et godt aktivitetstilbud i form av gode treninger og samlinger samt mental oppfølging. Vi har utvidet elitegruppa med en løper i år. Ny på elitegruppa er Øystein. Etter et par trøblete år har han fått ny giv og flyt i treningen i Canada. Øystein er en løper vi har store forventninger til den kommende sesongen sier Naked Aas BoyZ i en kort kommentar.


Øystein spurter ned Hamperokken i Troms sommeren 2007Det er ikke så veldig store forskjeller på gruppene og vår holdning er at alle som trener like hardt skal få det til. Vi kommer også til å benytte oss av den karttekniske kompetansen som ligger i Åsmiljøet for å utvikle oss enda mer på det o-tekniske. I spissen for dette er gamle storheter som Ivar Maalen og Håvard Tveite.

Elitegruppa
Lucky
Øystein

Utviklingsgruppa
Ola
Sveinung
Simen

Pre-O
Thomas

Vi ser fram i mot en god sesong hvor vi kan regne med å være i toppen på alle løp

5 kommentarer:

Anonym sa...

Kommer meg opp i utviklingsgruppa etterhvert jeg vetere hehe...

Anonym sa...

mulig innen 2011 hvis du jobber hardt

hehe...

Anonym sa...

Godt at dere bruker samme uttakingsstrategi som NOF:
Skryt av et par gode treninger, og du er på elitelaget :-)

Anonym sa...

Gammel? Ja. Storhet?? Nei!
Ellers glimrende uttak og opplegg!

Forrestgumper sa...

N'gugi: Seier i O-festivalstafett er jo stort! Dessuten er det ikke mange som er lengre enn det. Dermed er begge påstandene oppfylt;)