torsdag 23. oktober 2008

Nok en heftig sprint

Som vanlig er på onsdager, ble det også i går løpt sprint her borte ved Stillehavets bredd. Nok en gang var det en campus som sto for tur, denne gangen British Columbia Institute of Technology, en slags ingeniørhøyskole. Etter buss, tog, buss, var det en småstøl Sørensen som stilte til start. Søndagens langsprint satt nemlig fortsatt i beina. Men etter litt oppvarming var snart piggheten på plass, og løpinga kunne begynne.

Lehel fra Ungarn var løypelegger, og ga gode råd før start om å være nøye med å løpe strekkene i riktig rekkefølge. Og ja, det var rimelig mye på kryss og tvers. Løpinga gikk overraskende (!) bra, men det var uvant å løpe sååååå mye rundt hele tiden. Som vanlig ble det mørkt, og da gir Petzl-lykta et ekstra teknisk moment til det hele.Etter løpet ble det pratet om neste sesong, ikke minst World Ranking-løp i San Fransisco 1.-3. mai. Så hvis noen har lyst på en o-tur til Amerika, er det bare å komme bortover.

Middagen ble inntatt på et kjøpesenter for anledningen. Den inneholdt blant annet rå sjømat (vet ikke om det var fisk eller skalldyr). Se bilde nedenfor.

Ingen kommentarer: