søndag 12. oktober 2008

Innfallsvinkel

Innfallsvinkel = utfallvinkel. Gjelder for en plan flate. Riktig nok er det ikke fysikken bak dette vi skal diskutere her nå, snarere hva er den rette innfallsvinke for å sette igang en givende samtale med det mottsatte kjønn?

Mulighetene er vel like store som antall forskjellige individer. Allikevel må det finnes noen universaltemaer som skal kunne minke friksjonkoeffisienten litt hos det motsatte kjønn. Foreslåtte temaer er:
  • Finsk politikk. Finland fikk nå nylig en fredsprisvinner. Dette kan bidra til en interessant samtale om du skulle befinne det i f.eks IAESTE-baren
  • Amerikanske presidentvalget. En sikker vinner? Kanskje. Iallefall bør det være mulig å kunne konversere om temaet lenge nok til at du rekker å blunke pent et par ganger
  • Litteratur. En klassiker kan gjøre susen. Om du er av den utålmodige typen kan du jo ta en råsjanse på å lese første og siste siden og gamble på at din kvinne ikke har lest hele. Mulighetene for å imponere bør absolutt være til stede.
  • Samfunnstemaer generelt. Å holde en orangsje profil kan kanskje være det aller beste da ingen liker ekstremister av noe slag

Hva man bør inngå er råsnakk om Orientering. Det er få/ingen generelt sett i samfunnet som bryr seg om hvor lang tid du hadde i innspurten på Sørlandsgaloppen i 1999. Dessverre..

Andre ideeer mottas med takk.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Nei, nei, nei!
Så lenge du ikke sjekker opp rødstrømper må du holde deg unna krig og fred og politikk og sånn...

Aner jeg at forfatteren av dette fortsatt er singel?

Anonym sa...

Jeg har et godt tips jeg selv har prøvd med hell. Snakk om hvor stor seng jenta har, det sjarmerer og fører til umiddelbar interesse.

Anonym sa...

Jeg har også et godt tips jeg selv har prøvd med hell;-) "Har du matte, fysikk og kjemi eller?"

Anonym sa...

Hehe. Så det enkle er kanskje det beste? Takk for gode tips, gutta!

Tror dere at "Har du lyst til å integrere litt sammen med meg?" funker?