torsdag 23. oktober 2008

Naked Aas BoyZ fyller ett år!

I dag er det ett år siden at bloggen Naked Aas BoyZ så dagens lys!

Kort om oss, vi 6 ambisiøse unge menn med tilholdssted på den beste plassen for å bli god i Orientering, Ås. For tiden har vi en på utveksling i Vancouver og en i Sarpsborg. Vi har store ambisjoner her i livet, og når som regel de målene vi setter oss, enten det er å vinne VM eller å imponere damene på en best mulig måte.

Som de fleste ettåringer skriker vi etter oppmerksomhet, er opptatt av pupper og trives best nakne. Allikevel har det skjedd mye siden rakefisken og akevitten ble fortært for ett år siden. Vi har publisert over 200 innlegg, opparbeidet en egen diktsamling, her finner du detaljerte løpsanalyser, gode treningstips, og om du skulle lure på hva du skal lage til middag, så er det bare å klikke deg inn på etiketten mat.

I løpet av våren 2008 ble egen Naked Aas BoyZ channel lansert på YouTube. Her kan du finne en rekke kvalitetsdokumentarer. Alle seriøse o-portaler har selvfølgelig sin egen bannerpark, og dermed ble bannerparken brakt på banen denne høsten.

Nå på ettårsdagen lanseres det nok en nyvinning på bloggen vår. Nå kan du delta aktivt i diskusjoner online med den nye Nakenpratfunksjonen!

Visjonene for det neste året er å bli ledende på markedet innenfor o-reportasjer, og alt som omhandler en orienterers liv, så det er bare å følge med videre på denne bloggen.

Ingen kommentarer: