fredag 31. desember 2010

Nytt år og nye muligheter!

Årets siste dag nærmer seg slutten. 2010 har vært fylt med mange begivenheter i O-Norge. VM i Trondheim var vel kanskje høydepunktet. Året har vært preget av mange diskusjoner om hvordan o-idretten skal drives videre og hvordan vi skal eksponere oss.

2010 var året da den "lille gutten" turte å fortelle at keisern var naken. Kanskje passer det seg med en liten gjengivelse av denne historien:

«Men han er jo splitter naken!» sa et lite barn.

«Herre Gud, hør hvad det uskyldige barnet sier!» sa faren. Og så gikk det som en hvisken fra munn til munn hvad barnet hadde sagt. - Til sist ropte alle:

«Keiseren er jo splitter naken!»

Keiseren kvakk formelig til, for han syntes de hadde rett; men han tenkte som så: «Nu gjelder det å holde ørene stive så lenge prose: sjonen varer.» Og så gikk han enda strunkere, og kammerherrene gikk bakefter og likesom bar slepet.


Det er på tide å se framover mot 2011. Nytt år og nye muligheter. Naked Aas BoyZ nærmer seg 4 år. Vi er kanskje ikke så ulike "den lille gutten". Et gammel ordtak sier at det er av fulle folk og barn man får høre sannheten. Vi tror ikke at knock-out sprint og mix-stafett er veien å gå.

Godt nyttår!

Ingen kommentarer: