torsdag 9. desember 2010

Luke 9

Dagens luke bringer en ny kandidat til årets gjeveste pris.

3. kandidat: NOF

Det antas å være en overraskelse for leserne at NOF nomineres til The Naked Aas BoyZ Award, men etter årets NOF-innsats vil manglende nominasjon være en direkte forbigåelse. Gjennom å godkjenne sprintløyper som i NM- og testløpssammenheng er vesentlig lengre enn normen, utdele fargeprint og trykte kart om hverandre, nedprioritere sprint på landslagssamlinger og lovprise lekekonseptet knock-out sprint bidrar NOF til å ødelegge sprint og irritere de sprinttilhengerne som finnes. NAB antar at det skyldes kompetanseproblemer i NOF, fremfor gjennomtenkt politikk, men som alle vet hadde ikke grekerne lyktes i å styrte Troja dersom trojanerne hadde vært kompetente nok til å skjønne at det er ekte hester og ikke trehester som hører hjemme innenfor gjerdet. NOF nomineres derfor for å spille en vesentlig rolle i nedbrytingen av sitt eget produkt.

3 kommentarer:

Ex-sprinter sa...

Nydelig nominasjon!

Ås-UMB-er med ryggrad sa...

Ås-UMB stiller sterkt på helgens sprintarrangement. 12 av 71 påmeldte representerer klubben. Deriblant opptil flere NABs. "Vi lever i forfallstider".

Forrestgumper sa...

Sprint er jo en grei lekeaktivitet, på linje med stiv heks og hauk og due. På vinterstid kan det være greit å være litt lekne en sjelden gang.