lørdag 18. desember 2010

Luke 18

Det er elgfokus i norsk o-verden for tiden. Det er derfor en glede for verdens ledende o-portal å benytte dagens luke til å dele en rykende fersk elghistorie med leserne.

Gårsdagens totimers var lenge av det innholdsløse slaget. Naturligvis forutsatt at man kan være så respektløs overfor skaperverket at man kaller en tur i vakker solnedgang og lysende måneskinn innholdsløs. Uansett befant vår kjære NAB seg i tankenes verden, blant tightskledde damer og langstrekk på 1:15 000, da han plutselig ble vár et par reflekser i det svake petzl-lyset. Den første tanken var at dette var en person, men på 10 meters avstand åpenbarte en godt voksen elg seg i lyset. Og den hadde ikke invitert gjester. Sammen med kalven sin sto den der med kort lunte på grunn av julestri og det unødvendig kalde været. Den løpende NAB bråstoppet og fortalte elgen at det var en o-løper som ville forbi. Elgen svarte med å begynne å gå nærmere. En usikkerhet bredde seg i vår mann, og i kontrollert rygging gikk han med elgen på 7 meters avstand i det som føltes som en stund. Tilslutt var elgen lei av inntrengeren og gikk til skogs.

Den kjære leser vil nå kanskje replisere; hvor er klimaks i denne historien?, var det ingen som ble skadet? Til det kan vi bare respondere med at denne verdens ledende o-portal alltid forfekter å fortelle den usminkede sannhet. Elgen og undertegnede skiltes som vel forlikte, og det er vår plikt å bringe litt positivt elgstoff ut til leserne.

Ingen kommentarer: