onsdag 6. august 2008

NM-Ultra: 3 dager igjen

I dag viser kalenderen at det bare er 3 dager igjen. Nervene er bragt under kontroll. Dag 2 av skrivekurset i Oslo. Har lært hvordan man skal skrive 2 sider i løpet av 30 min. Rask hoderegning tilsier da at jeg skal bruke ca 2 dager på å bli ferdig med min hovedoppgave. Det betyr igejn at det blir masse rom for trening.

Kjøpte overgangsbillett på bussen idag. Da ble det ikke så aller værst dyrt å kjøre kollektivt. Og om man tar sjansen på å snike på T-banen kan man spare 48 kr totalt. Det betyr at jeg i dag har startet min kriminelle løpebane. Mitt svar på det er at det er kriminelt dyrt å betale 24 kr for 5 min på T-banen. Hva annet kan man vente med en samferdselsminister fra Senterpartiet, et parti som forøvrig kommer til å havne under sperregrensa ved neste Stortingsvalg. Det blir helt feil å håve inn penger på unødvendig dyre kollektivbiletter for å subsidiere sauebønder i Rendalen med de samme pengene. Nå er det vel kanskje ikke helt sånn pengeflyten er, men jeg tror at du, kjære oppegående leser har fattet poenget!

Dagens trening var en ren og skjær nytelse. 10*750m intervall. Planen var å ikke brenne noe krutt idag, dvs holde igjen litt. Dette fungerte til punkt og prikke. En herlig følelse!

Kosthold er viktig. Like viktig er det å prioritere tidsbruken i dagens travle samfunn. Siden en Naked Aas BoyZ alltid er på farten ble det middag fra den anerkjente resturanten "Buggen" idag.På den 6. og 5. plassen i årets NM-Ultra finner vi to tidligere Åsløpere.

5.plass: Hans Trøan
6.plass: Ivar Haugen

3 kommentarer:

Anonym sa...

hei.
unge lovende weltzien starter ikke ultralang pga en skade i ryggen.

ellers tror jeg trøan vinner. han er så søt!

Anonym sa...

Men Renard tar vel kanskje pallplassen til weltzien?

Anonym sa...

Samme odds som Tveite på Betsafe:) Det tyder på at det ikke bare er meg som har trua på deg. Bare synd det ikke er satt opp noen duell mellom dere, det ville blitt jevnt.