fredag 29. august 2008

En glasscola til besvær!

I dag tok helten vår, Tveite på seg spanderbuksene og kjøpte inn glasscola til hele Naked Aas boyZ gjengen. Dette satte vi selvfølgelig stor pris på! I ettertid skulle det vise seg at det ble stor skandale ut av det hele. Tveite la nemlig glasscolaen til Simen på senga hans, noe Simen ikke ble fortalt. Så var helvete løs!

Tveite begynte å sutre over at noen hadde tatt glasscolaen hans, da Simen tok en som befant seg i kjøleskapet. Dermed var det bare VARM glasscola igjen. En stor nedtur for den gamle mannen, som forøvrig har imponert stort sålangt i mesterskapet. Dette var noe han hadde gledet seg til under hele premieutdelingnen, hvor premien var en bok om kart som han selvsagt hadde fra før! Dermed var nedturen komplett da han kom tilbake til hotellet og oppdaget at det ikke var noen Cola i kjøleskapet.



Gutta skåler i Cola og alt er såre vel!



Sveinung bestemmer seg for å helle ytterligere salt i sårene til Tveite og fikk med seg Ola, som ikke var vond og be. De klippet bunnen av en Juicekartong og satte over Colaen som hadde ligget på senga til Simen i flere timer. Alle som har hatt litt elementær fysikk vet at dette vil virke som isolasjon og fortsatt holde Colaen varm!



En desperat Tveite er i ferd med å få morgendagens Mellomdistansefinale ødelagt. Konspirasjonsteoriene går allerede på at Lucky har iscenesatt det hele for å ikke bli slått av Tveite to dager på rad.



Her er siste rest av kvelden reddet, dog ikke kald nok.

Ingen kommentarer: