søndag 21. september 2008

Går Lucky i tights?

Jeg har lyst til å begynne denne artikkelen med en sann historie: "Lucky hadde vært på follotrimmen og løpt fort, på vei hjem ble han sluppet av i sentralkrysset og skulle løpe hjem... Etterhvert begynte dilemmaet hans; Rådes store sønn var sliten og kunne tenke seg og gå de siste hundre meterne, MEN han hadde på seg tights og er stor motstander av å gå i dette plagget (løpe eller stå går dog greit) For ordens skyld bør det nevnes at problemet ble løst ved at han stoppet, skiftet til treningsbukse og gikk videre hjem:)"

Så til poenget med artikkelen...

Etter en tur inn på hjemmesiden til Jon Pedersen idag fikk jeg en støkk i meg, det stakk i hjertet da jeg på bildegalleriet så bilder av Lucky hvor han tydelig gikk med tights, eller klartet for å være helt nøyaktig. Men klatring er da ikke løping??

5 kommentarer:

Anonym sa...

Artikkelforfatter setter helt klart pekepinn på et viktig tema her. Om det skulle vise seg at Lucky har gått i thigts er dette alvorlig! Men allikvel bør vi kanskje spøre oss; Hva er klatring? (Og hvorfor i helvete driver man egentlig med det på en landslagssamling i ORIENTERING?). Kanskje NAB bør sette seg ned for å stave ut noen retningslinjer for bruken av thigts, siden pådriveren selv helt klart befinner seg i et grenseland her. Til Luckys forsvar kan det jo sies at han er jo i ro på bildet. Hva som skjedde før og etter bildet er tatt vet vi jo ikke. Kanskje han løp?

Anonym sa...

Det er ikke rart han er i ro på bildet, siden det er et bilde og ikke en film..

Anonym sa...

Det er flott å se at dere alle engasjerer dere like sterkt i "gåing i tight-problematikken" som meg. For å gjøre ting helt klart så stemmer det at det ble klatret i tights. Men dette var ikke noe jeg valgte selv. Vi fikk ordre fra avtroppende landslagsledelse om å stille i Craft-tights. På tross av heftige protester ble ordren opprettholdt. Kanskje er det som en følge av dette helt riktig av landslagsledelsen å si opp sine jobber nå.

Anonym sa...

Anonym: Fint at du skjønte at han er i ro på bildet. Bildet er det datamaterialet vi har, og dermed et "bevis" på at ingen regler brytes.

Landslagsledelsen har gjort det eneste riktige, nemlig å trekke seg!

Anonym sa...

Skal man først være litt kritisk her, så kan man undre seg hvorfor dra helt til Munken i Trøndelag for å klatre i tau, når man godt kan gjøre det før eller etter mandagstreninga på Ås ungdomsskole (se bildebevis). Utsikta er sjølsagt bedre i Trøndelag, men fjellklatring? Neppe ...