torsdag 6. desember 2007

Ligger nede

Høsten har vært trå for min del. Det har vært tungt å komme seg ut på trening, jeg har vært småsyk annenhver dag og naturforvalterutdanninga har vist seg bortkastet. Da vi nærmet oss desember uten at jeg hadde fått orden på treningshverdagen var det tid for skjerping. I første omgang skulle jeg gå inn i en oppkjøringsperiode. På denne årstiden betyr det først og fremst å få system i treningen, bli komfortabel med å trene hver dag, og få en plan for hvorfor og hvordan man skal trene. Denne uken var det tid for å prøve litt mengde. To 2 timers langturer på én dag, etterfulgt av en god styrkeøkt og intervalltrening dagen etter ga meg enkelte svar. Og jeg ble avslørt som treningsavhengig. Det var den gode følelsen av å være utmattet jeg hadde savnet hele høsten! Hvor deilig er det ikke å måtte ligge å se på Gray`s anatomy fordi man ikke orker å sitte oppreist? Jo, akkurat - kjempedeilig! Akkurat nå føler jeg at neste år kommer til å bli en ny stor opptur. Jeg har troa på at alt ordner seg til det aller beste, men uansett vet jeg at jeg ikke vil orke å sitte oppreist å se på TV denne vinteren heller... Deilig..

4 kommentarer:

Anonym sa...

Var det ikke bra at Meredith ikke døde? Det synes jeg hvertfall..

Anonym sa...

Jeg syns det var bra, ja. Men det lå jo litt i kortene siden serien heter Grey´s anatomy, og Meredith heter Grey til etternavn..:-)

Anonym sa...

Er jeg bare forutinntatt [har kun sett reklamen for serien], eller er dette egentlig en serie beregnet på damer og menn «på det andre laget»?

Men for all del; jeg har fortsatt respekt for deg som o-løper!

Anonym sa...

Damer og menn på det andre laget? Så vidt jeg vet finnes det bare et lag, og det liker å se på damer enten de har på seg legefrakker eller ikke. Selvfølgelig aller best dersom de ikke har på seg noe.