torsdag 6. desember 2007

Dieselmotorer, panserpiker og løping med lykt

Som overskriften tilsier har ikke denne artikkelen et bestemt tema. I kveld løp tre av naked Aas BoyZa en tur med hodelykt på Vardåsen. Løp ut fra GG-hallen kl 1800, hvilket, pussig nok sammenfalt med Panserpikenes nyoppstartede fellestrening. Det var godt å se at de aller fleste panserpikene hadde holdt seg hjemme, hvilket må bety at de har skjønt at det er bedre de holder seg hjemme og gjør sine plikter der enn å jogge rundt.

Vel, nok om kvinnesyn for i dag, og over til boyZa sin trening; Vi la oss ut på jordet retning Vardåsen. Vi skulle gjøre den skikkelig i kveld. Thomas virka lett og pigg som vanlig, mens Ola hørtes mer ut som en gammel, rusten dieselmotor. da mener jeg en sånn en som har gått ca 400000 km og snart er moden for skraphandelen. Vi lot iallefall lyktene våre gli i mellom treleggene og stegenene våre lød plask,plask. En deilig følelse. det er godt å kjenne sølevannet oppover ryggen nå på senhøsten. det gir en følese av at du lever.

Resten av kvelden går nok med på å gjøre skikkelige manneting. Kanskje se Die Hard! En ting er iallefall sikkert: Sofan blir nok deilig uansett!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Aner jeg en viss dissing av Hårvard sine feminine sider i det siste avsnittet??

Er ikke noen skam å se på bonderomantikk og grays anotomy. Selv tømmerhøggere og brannmenn gjør det..

Forrestgumper sa...

Absolutt ikke noe galt i å dyrke sine feminine sider. Det finnes jo sikkert tømmerhøggere og brannmenn som står i offside også..

Anonym sa...

jeg vil høre med om NakedZ kvinnesyn! Trodde faktisk dette ville være mye mer fremtredende i denne bloggen, enn det det har vært hittils!
Nå er det på tide å kalle en spade for en spade, og fortelle hva en ekte ÅzBoy behøver!

Anonym sa...

Hva vi begøver egner seg best bak lukkede dører, men vi kan jo lekke ut noe i fremtiden...