lørdag 17. desember 2011

Luke 17

En lørdag kveld brukt på Sørhellinga og på en lesesal er kanskje ikke hva Hvermansen ville gjort. Men for en student i eksamenstida er det harde kår. Særlig om det er et skippertak. Da er det godt å se framover mot en juleferie stappa full med planlagte økter. Lille julaften er det langtur i Halden; Skolleborg-Høiås. Rundt 29 km om man løper hele lengden. Andre juledag er det langtur i fagre Bjønnås. Advarsel: stor fare for kremterreng underveis i begge økter.
Ellers så får man nok god tid til å trene, kanskje opptill flere økter om dagen, med en mega restitusjon med mye god mat ;) Kanskje også et løp på nyttårsaften? Nyttårsløpet arrangeres hvert år av Moss OK, med snøforbehold vel å merke, men det ser ikke ut til å bli noe problem i ås. Personlig ser jeg også fram til et etterlengta møte med min Xbox 360. Den ble sendt hjem i karantene før eksamensperioden. Mellom øktene er det ingen ting som slår noen timer i det fjerne landet Skyrim eller i den undersjøiske byen Rapture.

Men det blir ikke før i ferien, som for min del starter onsdag ettermiddag. Før det må det leses mer i Limnologi (ferskvannsøkologi) og forstå hvorfor innsjøer blir eutrofe (typ økning i trofi ( bruttoprimærproduksjonen øker)). Kanskje lese om et par næringsstoffer som fosfor og nitrogen også. For ikke å glømme fytoplankton!

1 kommentar:

Anonym sa...

Lesesalen en lørdagskveld? Du har alvorlige problemer...