fredag 30. desember 2011

Tanker omkring etikk og moral

I julehøytiden får man tid til å tenke, trene og surfe på nettet. Ikke så voldsomt mye av interesse som skjer i o-verden om dagen.
http://www.blogger.com/img/blank.gif
Stakk rent tilfeldig innom Norsk Orientering sin hjemmeside (husket å skrive www.orientering.no og ikke orientering.no, ellers hadde jeg ikke kommet frem) hvor jeg fant en arikkel av interesse. NOF skifter ut representasjonstøyet. Craft-tøyet er av for dårlig kvalitet. Greit nok. Ny leverandør er Noname. Noname? Knapt hørt om. Her må det googles!

Fikk opp et pent bilde av Minna Kaupi og noe generell info om Noname:

"Noname grundades 1999 av bland andra Peter Ivars från Vasa Finland och Petter Thoressen Halden Norge. Peters främsta merit från sin aktiva karriär är en 6:e plats på VM i orientering i Sverige 1989. Petter är med sina tre individuella VM guld i orientering en av de största genom tiderna. Peter Ivars är idag VD för noname"

Gjeesp! Eller?

4 kommentarer:

Skippity sa...

Ajajaj hvor rein er denne?

Lurer på om dette hadde gått å gjennomført noen andre steder også

Anonym sa...

Petter Thoresen fikk for en del år siden sørget for at Halden Sk brøyt ut av sin daværende leverandørkontrakt til fordel for nonametøy. Noname leverte dyrere produkter og lavere kvalitet, så Halden sk valgte å bytte ut noname etter at kontrakten hadde gått ut. Det førte til mye bråk fra Petter og han valgte å melde seg ut av Halden sk i protest. Så man skal nok ikke undervurdere koblingen mellom Thoresen og NOF!

Landslagstrenerens kontrakt gikk ut ved årsskiftet. Hvilke betingelser han satte for å fortsette kan man bare spekulere i ...

Thrønder sa...

o-tøy uten nåkkå navn? Ka faen e de fer nåkkå?

Yobes sa...

Nordberg har vist god moral ved å si nei til Nordic Tour i Holmenkollen. Det burde resten av de Oslobaserte og Oslooppvokste løperne på landslaget gjøre også.