torsdag 8. desember 2011

Luke 8

Hva skjedde på Natt-NM i år?

Vi er i alle fall på rett retning, sånn rett vest. Ja, for i Tjølling fikk vi jo bedre mediedekning. Storskjermen og bildekvaliteten var av særdeles høy kvalitet.
Vi fra Ås ble helt stumme når vi så skjermen. Magic, Koffiein og Sigge fikk nemlig tårer i øya.
Vi var like glade, som vi var da vi fikk løpe den lengste løypa sammen med fattern for første gang. Faktumet med at det var et basseng foran storskjermen hadde jo ingenting å si, det var bare litt gøy med litt plasking før start.

Streaming med at bildene gikk ut på nett, var jo også fint. Nå kan vennene dine følge med hva du gjør ute i svarte natta. Også er det jo helt emosjonelt konge hvis du finner deg selv lysende løpende på skjermen i etterkant, du må ha Alex Rosen for å beskrive opplevelsen.(Heahehah). Du kan også vise sendingen til venner, kanskje en fin julegave? Vi vill rette en stor takk til alle arrangører som har fellesstart på natta. Nå ha har vi mulighet til å starte tidlig, det er bra så vi kommer oss hjem til leggetid. Det er bra at det ikke er som det var før, da de dårligste fikk starte først og de beste til slutt. Det er tankeløst å la landsløpere starte så sent som 22.30, konsekvensen er at de må ha ei uke fri for å ta igjen de fem timene med søvntap.
Det er mye bedre nå, da alle voksne får starte litt sent. Helst tre timer etter at det er skikkelig mørkt. Da er vi sikre på at ingen med halogenlykt har sjans!

Håper virkelig ingen finner på å arrangere individuell start igjen. Det første nattløpet i Larvik i vår gikk jo i individuell start, og resultatet var at bredden ble med. Flere deltagere er vi ikke tjent med. Vi må toppe for å bli en god o-nasjon. Å løpe alene ute i mørket, og planlegge kartløpinga helt alene....

Tenk

Det blir vi ikke en bedre o-nasjon av. Vi må jo tenke mediedekning.
Det var en glede å se så mange fra Vestfold samlet på en plass, de fulgte nøye med når vi passerte arena. Bra at vi hadde startnummer, så vestfoldingene kunne følge med litt andre steder enn på speaker og storskjermen. Takk for et bra storskjerm år i 2011, det er verdt det! Prognosene tilsier at 40 % av alle fotballsupportere har vurdert å komme å se på nattløp i orientering. Istedenfor å se på handballkamp.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det meste tyder vel på at NM Natt blir nedlagt om kun kort tid - bare sjekk terminlisteforslag for 2013 og utover på orientering.no. NOFs arrangementsansvarlig har bestemt seg for at han ikke vil ha NM natt, og derfor er NM natt forslått lagt på torsdagen før vårløpene i 2013 og 2014 - med sprintløp på fredagen som tar den plassen som "normalt sett" ville vært tilgodesett NM Natt. Sprintløpet fredag skyver dermed bokstavelig talt NM Natt ut i nattemørket...

Foreslår at Ås søker om NM natt i 2013 - på fredagen - og krever individuell start. Er det noen annen utvei egentlig?

Godtepåsan sa...

Låver å sette ut postene hvis Ås tar NM-natt 2013

Danskebåten sa...

Jeg lover å komme på pallen