fredag 7. august 2009

Sørensens 1ste brev til NAB

Nu dages det, brødre!

Etter ekspropriasjon av av cesum tidligere i sommer, med den uunngåelige følge at corpus var nødt til å hviles i noen uker, er den annenderiverte av endorfinkonsentrasjonen nå > 0. Abdomen, som har gjort seg bemerket gjennom en territoriumsøkning, skal tvinges til retur, gjennom flittig bruk av Ås og omegns frie natur*.

I morgen, lørdag, skal Boltens (alias Danskebåten) løype på Eldor med 30 poster på 4 kilometer settes til livs før lunsj. Etter lunsj blir det trivelig gjensyn med kjente og ukjente samboere i Hellekroken 5, huset du ikke forlater før du har fått merker av det**. Her sliter jeg samme rom som tidligere har huset både Ragnhild og Sveinung (ikke samtidig), og vil fortsatt ha albuerom selv om albuene mine skulle bli hundre ganger så store som de er per dags dato.

I morgen er det også gratis grillmat og fest (og førsteårsstudenter...) på Pentagon. Hit kommer også en fyr fra Bærum som løper veldig fort og trener hele tiden, i tillegg til å gjøre saker som ikke bør stå på trykk.

Kort sagt, vi går et innholdsrikt etterår i møte. Uomtvistelig er det, at innen løvet faller vil spennende saker ha skjedd, så følg med!

*Jorder med korn på inngår ikke i begrepet fri natur.
**Fritt etter en landsforræder og NS-mann, om noen skulle være i tvil.

1 kommentar:

Fast sa...

trodde alt skulle på trykk her i nab-tabloiden? Sees plutselig :)