fredag 7. august 2009

Spettets første brev til NAB

Kjære BoyZ!
Håper dere har hatt en fin sommer med mye bra trening!
En dag uten trening er som kjent en dag uten mening!

Først av alt vil jeg gratulere Lucky med sølv i NM-Ultra. Dette lover bra fram mot NM-uka hvor vi skal prøve å bite skikkelig fra oss. Når vi får finpussa Mr 21 og unge Sørensen nå i august kan vi jo håpe på at det kan glinse fra jakkene våre etter at stafetten er over. Det gjelder å ha ambisjoner. Aller først skal det lekes litt i Sveits og Euromeeting.

Selv er jeg i ferd med å utvikle Abicere Leprous rent bortsett fra at det ikke har gitt meg utslett men rammet beina mine. Ultra-lang ble en gedigen skuffelse som endte med et overtråkk etter bare 7,5 min løping. Nå snart ei uke etter er beinet fortsatt vondt og ikke nok med det, så er akillessen blitt litt værre igjen også. Kort oppsummert kan mine ønsker og drømmer oppsummeres i dette diktet på ei linje:

Alt jeg vil er å løpe


Ellers vil jeg benytte anledningen til å ønske Slakter'n god tur til Nederland og studering i Red Light district i Amsterdam. Her kan nok Kadaverformen finpusses! Ryktene går også om at Ruuder'n skal starte i Seljord. Satser på at han blir high på å trene der slik at han kommer seg vekk fra AK-klassene snart. Det blir dretbra for å si det sann.

Vi sees snart BoyZ!

4 kommentarer:

Ruudern sa...

Kjipern å ikke få løpt, men se det positive i motgangen. Utnytt denne muligheten til å trene alternativt. Bare det ikke gjør vondt så...
Du kan jo sykle, trå til med noen skikkelig lange sykkelturer, bare å ta med drikkesekk og noen energigeler. Løping i vann er jo en gammel kjenning, har prøvd det sjøl, egner seg vel egentlig ikke til så mye annet enn intervall. Men man kan jo også svømme langdistanse?! Bare å få tak i en dugelig våtdrakt og finn et lang vann og bare sette i gang. Og så, kanskje toppen av kaka, myrpulsing. Finn en passe bløt/tørr myr (den du dro med meg uti under pinseløpa kanskje), kanskje ta med et par staver og så bare sette i gang å løpe. Lite belastning på beina, men et helvete for resten av kroppen hehe.

Du kan jo se det sann at du kan trene mot triatlon, men bare kutte ut løpinga på hardt underlag. Styrke, svømming og sykkel er jo gode alternativer til løping.

Anonym sa...

..og det kom fra treningseksperten:)

NAB24 sa...

Eller så kan du skrive på masteroppgaven om dagen og på kvelden gå på samfunnet og drikke deg full og se på småripsa. Funker det også.

Slakter'n sa...

Takk for lykkeønskningene! Satser på å ta med en del erfaringer fra faget "RLD XXX: Bordellplanlegging i tettbygde strøk", slik at dere endelig kan få bygd ut sexloungen i Hellekroken:)