torsdag 10. juli 2008

Strömstad 3-dagers, 2.etappe.I min søken etter en god form startet jeg tirsdag kveld på 2.etappe av Strømstad 3-dagers. Begynner å bli en tradisjon å løpe det nå, 3.året på rad jeg har løpt en eller flere etapper. Det skal sies at jeg også bare løp en etappe i fjor, men burde ha løpt alle tre. Jeg vant første etappe med 15 min, 2. etappa var bare sprint, man kan ikke tape så mye der, og på siste etappa så ble de to andre i klassen diska....burde har fortsatt etter 1. etappe da...men over til årets deltakelse. Gikk til starten og gikk ut fra starten, gikk i det hele tatt mye. Men jogga i nedoverbakkene og på de flateste stiene. Ble likevel såpass varm og svett at det dogga flere ganger på løperbrillene mine. Bruker de for å beskytte linsene. Videre bomma jeg (som vanlig) minimalt, en liten sleiv hvor jeg burde ha løpt over en kolle i stede for å runde rundt i et søkk. Tror jeg også hadde dagens tregeste spurt...Men når man ikke bommer så blir som regel resultatet brukbart, i Öppen 7 ble jeg faktisk nr.8 av ca.14 stykker, da var det også 3 som var diska...Det var egentlig ganske flaut for de andre.
Ellers så var terrenget ganske knotete, vanskelig å ha en jevn løperytme for de som kunne løpe. Ganske lite oversiktlig også. Bra treningsterreng til et eventuelt NM egentlig, ikke i Strömstad selvfølgelig, men lignende norsk terreng.
I kartet kan du se mine veivalg. Ikke så veldig mange alternativer i veivalga, men som vanlig prøver jeg å løpe mest mulig rett på, østfolding vetere...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Pleier du alltid å representere Åmåls OK i Sverige, eller er det noe nytt du har begynt med?

Resultater

Anonym sa...

hehe, ble litt paff når jeg så resultatlista jeg også...men det ekke alltid like lett for söta bror vetu....
De tenkte vel "va fan e dettæ før en jævla tönt, det finns vel ingen fjædrans förening som hetar Ås-UMB i sverige?"....