torsdag 3. juli 2008

Oppsummering

Vi er nå halvveis i 2008 og det er et naturlig tidspunkt for en liten oppsummering av boyZas prestasjoner så langt i år. Vi har alle et mål om å påvirke o-verden på en positiv måte, noe vi anstrenger oss for å oppnå. Det er imidlertid ikke like lett å slå igjennom på alle fronter. Dette har preget det siste halvåret.

La oss starte med det utenomsportslige. Mange idrettsutøvere roter seg inn i pinlige utenomsportslige affærer, gjerne uten klær og med noen av det motsatte kjønn. Alltid har de bøttevis med unnskyldninger, og mener at de er lurt inn i kaoset. Vi består derimot av annet materiale. Vi går utelukkende frivillig inn i utenomsportslige affærer, sjelden med klær, og stort sett alltid sammen med Moder jord. Og vi er gjerne så fornøyd at vi selv offenliggjør bilder og video. Når man har kropp som en Naked Aas Boy er det ingenting å skamme seg over. Samtidig vet vi at det er mange sultne damer der ute som det er vår plikt å kaste noen smuler til. Vær så god, bare hyggelig!

Det sportslige har variert noe mer. Eliteavdelingen har hatt en middels sesong, mens resten av gjengen har variert fra det eminente til det mer elendige. Men som stafettløpere har vi hatt en bra vårsesong. Vi var lenge langt fremme i Tio, og på o-festivalen presterte vi så jevnt bra at førstelaget tok en topp 5- plassering for første gang på mange svarte år. Det er unødvendig å si at oppturen til klubbens lag i stor grad skyldes boyZa og en gammel Tveite som igjen har funnet boy´en i seg.

Kort sagt kan vi si at vi har vært svært gode på det utenomsportslige, men at vi har noe å gå på når det gjelder o-løpingen. Det er imidlertid løping vi driver med, og allerede i helgen skal vi ta tronen her også. Craft-cup avslutning i Østerdalen er som en våt drøm. Dessverre setter NOFs klesreglement begrensninger på hvordan vi kan leve ut drømmen. Det er derfor svært sannsynlig at det blir et par økter på Knappåsen mellom løpene...

Ingen kommentarer: